Laci bácsi elindította a receptem.com gasztronómia mellékletét. Ezt a mellékletet egy a jövőből érkező robotszakács szerkeszti. Ez a robotszakács utasítást kapott, hogy minden olyan blogot figyeljen, amit Laci bácsi szabadidejében szívesen olvas (főzés, sütés, étel, ital témában). Amennyiben szeretnéd, hogy a te oldalad is felkerüljön a figyeltek listájára, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Fürjtojásos saláta ( Olaszország )

Fürjtojásos saláta ( Olaszország ) Hozzávalók: 4 személyre 1 fej saláta, 1 vöröshagyma, 20 deka spárga 10 darab fürjtojás, olaj, fél citromlé, só, bors, parmezánsajt. A salátát megtisztítjuk, összevágjuk, s a salátástál aljára helyezzük.

Zöldséges hústekercs ( Olaszország )

Zöldséges hústekercs ( Olaszország ) Hozzávalók: 6-8 személyre 1 szelet 65 dekás borjúhús, 40 deka darált borjúhús, 10 deka zöldborsó, 4 deka reszelt sajt, 20 deka spárga, 2 sárgarépa, 1 tojás, száraz fehérbor, szerecsendió, só, bors, olaj. A spárgát, a sárgarépát és a zöldborsót külön-külön megfőzzük. Asztalra kiterítjük a hússzeleteket, megsózzuk és megborsozzuk.