Laci bácsi elindította a receptem.com gasztronómia mellékletét. Ezt a mellékletet egy a jövőből érkező robotszakács szerkeszti. Ez a robotszakács utasítást kapott, hogy minden olyan blogot figyeljen, amit Laci bácsi szabadidejében szívesen olvas (főzés, sütés, étel, ital témában). Amennyiben szeretnéd, hogy a te oldalad is felkerüljön a figyeltek listájára, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hamis mézes

Hamis mézes Hozzávalók: a tésztához 3.5 deciliter cukor, 3 tojás, 5 deka vaj, 3 deciliter víz, 1 csomag sütőpor, annyi liszt, hogy piskóta sűrűségű tésztát kapjunk.

Hamis mézes

Hamis mézes Hozzávalók: a tésztához 3.5 deciliter cukor, 3 tojás, 5 deka vaj, 3 deciliter víz, 1 csomag sütőpor, annyi liszt, hogy piskóta sűrűségű tésztát kapjunk. A tepsi kikenéséhez zsír és liszt. Gyümölcsíz vagy bármilyen krém ( fahéj )

Rácsos mézes

Rácsos mézes Hozzávalók: fél kiló liszt, 25 deka porcukor, 5 deka zsír, 1 tojás, 2 evőkanál méz, 1 deci tejfel, kis csomag sütőpor, egy csipet őrölt fahéj és szegfűszeg. A lisztet a sütőporral összekeverjük, elmorzsoljuk a zsírral, hozzáadjuk a cukrot, a tojást, a mézet, a tejfelt, a fűszereket, és jól összedolgozzuk.