Laci bácsi elindította a receptem.com gasztronómia mellékletét. Ezt a mellékletet egy a jövőből érkező robotszakács szerkeszti. Ez a robotszakács utasítást kapott, hogy minden olyan blogot figyeljen, amit Laci bácsi szabadidejében szívesen olvas (főzés, sütés, étel, ital témában). Amennyiben szeretnéd, hogy a te oldalad is felkerüljön a figyeltek listájára, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Könyvmaraton

Könyvmaraton Az Alexandra ONLINE április 3. 24

Szakácskönyves körkérdés

Szakácskönyves körkérdés Gabah talált meg Doctor Pepper körkérdésével, csak aztán meg ne bánja. Azért igyekszem rövid lére ereszteni a választ, bár szinte lehetetlen vállalkozás ilyen bőséges kínálatból csak ötöt kiválasztani. A férjhezmenetelemig nem tudtam főzni - nem volt már, ki megtanítson.

Tésztasaláta csirkemellel

Tésztasaláta csirkemellel Tegnapról maradt egy sült csirkemellem, így mára ennek a tésztasalátának az elkészítése ugrott be elsőre. Egyébként ez a - Stahl Judit Végre otthon című kötetében megjelent - tésztasaláta volt az első olyan étel, amit gyermekem először készített egyedül az elmúlt évben. Némi változtatással szoktunk élni az eredeti recepthez képest, ízlésünk és a kamraszekrény tartalmától függően.

Gesztenyés bableves

Gesztenyés bableves Szeretem a gesztenyét. Csak úgy magában - sütve, de különösen sós ételekben. Furcsa módon édességekben nem, a gesztenyepürével ki lehet üldözni a világból.

VKF! XXI. – Főzzünk könyvből: A jó palócok és a palócleves

VKF! XXI. – Főzzünk könyvből: A jó palócok és a palócleves Piszke által kiírt VKF! XXI. témája főzzünk könyvből.